TREBA SI UVEDOMIŤ, ŽE HLAS OBČANA JE UŽ MENEJ AKO HLAS PSA

0
1415

Vraj pomáham Ficovi, čo si to dovoľujem, vyzývať ľudí aby prešli do inej poisťovne. Oni sú v tej svojej spokojní a nevidia dôvod prečo by to mali meniť. Áno, aj takéto reakcie som obdržal na môj predchádzajúci článok o poisťovniach… Takže milí spokojní občania, skúsim vám to napísať trošku inak.

Ak si myslíte, že niekoho z vládnej mašinérie zaujíma v danom, či ktoromkoľvek inom prípade vaša spokojnosť alebo nespokojnosť, alebo dokonca váš názor, myslím si, že ste a veľkom omyle. Funguje to totiž tak, že čo si vláda zmyslí to koná. Ak si teda zmyslí, že vás presunie do štátnej poisťovne, tak to jednoducho urobí a ako bonus za ten presun minie vaše peniaze. História totiž ukazuje, že jediné čo každú vládnu garnitúru zaujíma sú vaše peniaze ktoré odvádzate a okrem toho ich už iba každé štyri roky zaujíma aj váš hlasovací lístok. Nič iné.

Napríklad v roku 1999 Dzurindova vláda rozhodovala o zapojení sa do bombardovania Juhoslávie. Napriek tomu, že podľa prieskumov až 70 percent obyvateľstva bolo proti akejkoľvek účasti Slovenska na tejto vojne, vláda bez ohľadu na to Slovensko do vojny zatiahla.

Ale nemusíme ísť ani tak ďaleko do histórie. Stačí si pozrieť nedávne hlasovanie o schvaľovaní ESM (trvalého eurovalu). Napriek tomu že viac ako 90 percent obyvateľstva bolo proti, takmer celý parlament zahlasoval za.
Dokonca keď sa nedávno v parlamente obajavila aktivita so snahou upraviť zákon o referende, aby mal hlas občanov väčšiu váhu, tak poslanec Šebej (áno ten Šebej, ktorý okrem iného od „revolúcie“ stihol vystriedať minimálne 4 politické strany, v priamom televíznom prenose obhajoval mučenie zajatcov či vraždenie ľudí v Iraku atď.) argumentoval proti tejto snahe slovami, že “Väčšina nie je múdra“.

Či sa vám to páči alebo nepáči, všetko je nastavené tak, aby bol hlas občana čo najviac umlčaný. A aj keď sa ľudia aj napriek všetkému spojili a snažili sa prejaviť svoj hlas na ulici, nakoľko nesúhlasia s politickými praktikami, miliardovými zlodejinami, atď, tak Radičovej vláda cez predĺženu policajnú ruku pána Lipšica (áno toho Lipšica, čo sa teraz po voľbách hrá na grilmajstra, pána spravodlivého a zástancu priamej demokracie) nechala občanov nielen vymlátiť obuškami, no dokonca nechala policajtov do tých občanov strieľať!!!

A preto si dovolím tvrdiť, že hlas občana je menej ako hlas psa, nakoľko toto by si „vládne elity“ voči psom určite nedovolili. Mali by totiž ihneď v pätách minimálne Slobodu zvierat… Ale koho zaujíma Slovenský občan? Nikdy nikoho… Naviac Slovenský občan na rozdiel od toho psa už ani nedokáže pohrýzť. Dokonca ani v prípade, keď sa mu robí vyslovene zle…


Pocitadlo.sk

JÁN GAŠO
Dobro je to, čo treba v dnešnej dobe podporovať... Vidím aj to, čo iní vidieť nechcú...
Prihlásiť sa na odoberanie notifikácií
Upozorniť ma na
guest

0 Comments
Vložená spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre