JE ČAS POVEDAŤ DOSŤ!

0
2135

zdroj foto: Mlčanie

Arbitráž 25 miliónov eur, náklady na právnikov 13 miliónov eur, zisk súkromných zdravotných poisťovní desiatky miliónov korún, odkúpenie resp. možné vyvlastnenie súkromných zdravotných poisťovní stovky miliónov korún… Áno toto je realita. Zo zdravia sa stal nechutný biznis. Je jedno, ktoré partokratické špiny sa váľajú pri válove, nemajú s takýmito a im podobnými zvrhlosťami problém. A občan ty plať, plať, plať a plať. Inak bude zle…

A ja sa teraz pýtam. Mám platiť. Ale načo? Súdy? Zisky? Právnikov? „Dotácie“ pre farmaceutický priemysel? Mimochodom francúzsky odborníci nedávno preukázali, že polovica liekov je buď zbytočná, alebo život ohrozujúca… Je čas povedať dosť a začať to riešiť.

Naše zdravotníctvo je v žalostnom stave, pričom najväčšia zdravotná poisťovňa VŠZP má ročné príjmy s ktorými nakladá okolo 2,5 MILIARDY eur… Viete kto a ako o tomto balíku rozhoduje? Viete, kto to kontroluje? Viete kde končia vaše peniaze? Ani vy neviete? Máme zákon, podľa ktorého sa môžeme pýtať, tak by bolo dobré, aby sme ho aj využívali. Čím viac nás bude, tým väčšia šanca je, že sa naozaj niečo dozvieme… Preto vás chcem poprosiť o pomoc, prepracujte si nasledujúcu žiadosť na svoje údaje a pýtajte sa tiež. Čím viac nás bude, tým väčšia šanca, že to neskončí zametené pod kobercom. Žiadosť si môžete stiahnuť tu (červeným je vyznačené, kde musíte doplniť pred odoslaním svoje údaje) a následne ju podajte na podateľni + odošlite cez formulár na http://vszp.sk/napiste-nam.html.

Moja žiadosť (za pomoc pri jej vypracovaní ĎAKUJEM Romanovi Kozákovi):

Pocitadlo.sk

JÁN GAŠO
Dobro je to, čo treba v dnešnej dobe podporovať... Vidím aj to, čo iní vidieť nechcú...
Prihlásiť sa na odoberanie notifikácií
Upozorniť ma na
guest

0 Comments
Vložená spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre